ТЪРЖЕСТВО В ДОМА ЗА СТАРИ ХОРА В ЕТРОПОЛЕ
На 18.12.2009г. в Дома за стари хора в гр. Етрополе се проведе Коледно тържество, организирано от г-жа Румяна Михайлова, директор на институцията. Гости на празника бяха кметът на община Етрополе инж. Богомил Георгиев, председателят на общинския съвет д-р Цено Глогов, Десислава Найденова, експерт по образованието и културата, представители на женското сдружение, клуба на инвалида, клуба на   пенсионера и граждани от града.
Мероприятието откри директорката на дома, която приветства гостите и възрастните хора, благодари  на дарителите, с чиято помощ се организира събитието и каза, че със средствата ще бъде закупена алармена система. 
Тя благодари за положените усилия на колегите си, пожела много здраве на всички, успехи в бъдещата работа на присъстващите, приятно и хармонично съжителство на хората в социалния дом.
Поздрав към хората от дома отправи кметът на общината, като пожела весели празници, една здрава и плодотворна година и обеща общината да съдейства за хората от дома.
Тържествена програма бе изнесена от децата от ЦДГ "Мария Мишева". Те зарадваха сърцата на възрастните хора с много песни, стихчета  и танци. Всичко това даде светлина в очите на възрастните, за което те благодариха на директорката и на персонала, който се грижи за тях.