Кметът на община Етрополе г-н Димитър Димитров организира празничен новогодишен обяд за потребителите на Дома за стари хора в града. На мероприятието присъстваха и зам.-кметовете г-жа Станка Димитрова и г-жа Росица Христова, директорът на дома г-жа Цветелина Петкова и служители на социалното заведение.


 


За веселото настроение на всички бе подготвена музикална програма. Преди началото й, господин Димитров отправи пожелания за здрава, успешна, ползотворна и благодатна 2023 година и увери, че община Етрополе ще продължи да подкрепя и подпомага дейността на Дом за стари хора - Етрополе, неговите служители и потребители.


Директорът на социалното заведение г-жа Цветелина Петкова използва повода и изказа сърдечни благодарности към общинското ръководство за ремонтите, които то реализира през последните няколко години, за постоянната грижа и внимание. От своя страна потребителите на социалното заведение бяха подготвили песни и стихотворения – поздрав за всички гости. Най-голямата изненада бе баба Гена на 99 години, която се включи в традиционните български хора и песни, с които продължи празничният следобед.