Южноамериканският гранд Коло Коло иска да привлече в своите редици втори играч на ЦСКА. След като шампионът на Чили пожела преди няколко дни халфа на червените Тодор Тимонов, днес стана ясно, че има запитване и за друг армейски футболист. Това е изпадналият в немилост пред Любо Пенев защитник Кирил Котев.
За разлика от Тимонов обаче, който е дал принципното си съгласие да премине в редиците на Коло Коло за 6 месеца под наем и сега се чака конкретна оферта от чилийците за него, Кирил Котев категорично е отказал подобен вариант. Мотивът за отказа на бранителя, чийто договор с ЦСКА изтича през юни, бил повече от убедителен - чака бебе през март и не може да остави жена си сама в София.

За това дали наистина Тимонов пък ще премине в Коло Коло за шест месеца, ще стане ясно до седмица. От "Армията" обявиха пред Sportal.bg, че двата клуба вече са провели няколко разговора на ниво мениджъри и има принципно разбирателство, но докато чилийците не изпратят конкретна оферта и тя не бъде одобрена от ЦСКА и самия футболист, няма нищо сигурно.