По време на миналогодишното Северноамериканско изложение Revenge Designs, тунер на GM, представи GTM-R, базиран на Factory Five GTM платформата.

Тази година дизайнерското ателие е още по-смело в решенията си, представяйки супер автомобила Verde, който ще е с цена под $200 000 и ще е американският отговор на всички европейски супер автомобили.

Начинът това да стане е използването на най-доказалите се и качествени в Щатите доставчици на компоненти и детайли. Пример в това отношение е използването на съединител на Corvette, чиято цена е $3200, докато тази на Galladro е $16 800.

Задвижването на зелената бегачка ще се осъществява от три агрегата. Единият е състезателен V8 на Ford, дело на Roush, чиято мощност е 605 к.с. Другият идва директно от Corvette ZR1 с неговите 638 „коня". Третият агрегат, обозначен като HP2g, е хибриден (V8, захранван от Е85 и електромотор) и доставя 400 к.с. и 680 Нм.

Роденият в Австралия Питър Колорафи, шеф на Revenge Designs, се надява да привлече вниманието и извън Щатите и в следващите 4 години да продаде 3000 екземпляра от Verde.