В новия брой на "Мач Магазин" можете да видите сексапилната братовчедка на Димитър Бербатов- Мария, която признава, че гледа мачове само, когато той участва. Тя обаче все още не е видяла малката Деа, твърди, че мрази жълтата преса и предпочита живота в провинцията пред този в големия град.

Горещата Кристина от Мездра свали дрехи и задръжки в предизвикателна фотосесия. Хубавицата работи като крупие в столично казино и обича да разпуска с палави поп-фолк ритми. Доста е разкрепостена и мечтае да грейне по кориците на еротичните издания.

Световният шампион Детелин Далаклиев пък засне специална фотосесия като се превъплъти в Дядо Коледа в компанията на изкусителни Снежанки. Изданието ви среща също така с Валери Божинов и Александър Барт, който си заслужи огненото прозвище на "пожарникаря в наказателното поле на Литекс". Освен това списанието ви "кани" на лов чак в Африка в компанията на Боби Михайлов и Христо Стоичков. Астор разкрива тайните на вълшебната кухня, а гимнастичката Симона Пейчева разказва за семейството, спорта и участието си във Vip Dance.

По празниците гостувахме на водещия на БНТ Драго Драганов, който живее сред... циркови плакати и множество фенери, донесени от любимата му Гърция. В броя гостува и екзотичната танцьорка на ориенталски танци - Адриана, която разкрива тайните на най-съблазнителния и женствен танц.

"Мач" ви представя и коментар на хитовия филм ‘Аватар", който разби всякакви рекорди по закупени билети. Можете да прочетете още за  българските олимпийски надежди и най-съвременните ски модели, изработени по технологии буквално от бъдещето.