"Най- успешната" двойка в риалити формат в България- Здравко и Христина напират отново да влязат в "Биг Брадър", като са сигурни в поредната си победа, шушукат хората в Приморско, информира shashavo.com

Както е известно при всяка поява в тв ефир- Здравко и жена му печелят голямата награда.

В началото той спечели първия сезон на "Биг Брадър" и шоуто "Страх", а жена му отнесе голямата награда във "ВИП Брадър", като на финала за голяма изненада на всички победи фолк певица ДесиСлава.

Сега хитрото семейство щяло да се опита на всяка цена да се набута в най- новия сезон на риалитито- "Биг Брадър Фемили", като разчитало на връзките си с продуцентите.

"Едва ли може да се намери по- подходяща двойка от нас. Ние сме известни и хората ни харесват. Ще гласуват отново за нас и като нищо пак ще си отнесем голямата награда вкъщи- 200 хиляди лева. Този път това ще стане с новата кола в новият ни апартамент в София, които ще спечелим"- не спирал да говори нахъсано и да се хвали Здравко.

Ако обаче отново семейството му станат победители, това означава, че ще се развихри грандиозен скандал. Без това хората се съмняват в честната им победа в предишните предавания, коментират хора от екипа на Нико Тупарев и Ники Николов.