Вижте мобилна версия на Botevgrad.COM

Явор Бахаров: "Биг Брадър" ме изклати!

Явор Бахаров: "Биг Брадър" ме изклати!

"Номерът е да останеш cool... Аз не успях, излязох от кожата си" - признва Явор Бахаров пред Гала и коментаторите на "ВИП Брадър".


Антон Стефанов му каза, че определено е допринесъл за българската лингвистика с израза "кеш аут", който актьорът използва в изповедалнята, в разговор с Големия брат.


Изразът е термин от покера. А идеята на Явор беше да "кеш аутне" играта или да прибере "сумата, която е заработил досега", както той каза.


Заявката на Бахаров да надиграе играта, която даде преди шоуто, остана във въздуха. "Биг Брадър" ме изклати" - отговори в ефир тази сутрин Явор Бахаров.


Въпросът беше отправен от журналиста Антон Стефанов. "Истината е, че не мога да издържам повече в Къщата, но ще кажа, че всичко тук е манипулирано, което не е така, но аз ще го кажа" - изригна актьорът, докато беше още в играта.


"Не мога да спя, вдигам, тежести, за да заспя, не ми става пишката, не се възбуждам" - призна още братът на Захари Бахаров, докато беше в изповедалнята, пазарейки се с Големия брат да си тръгне, но да вземе и пари.


В крайна сметка Явор беше принудително отстранен от "ВИП Брадър".



Етикети към тази новина:
Явор бахаров big brother



Източник: lifestyle.bg
Посещения: 2200
Дата: 13.10.2016, 15:53

Коментари от регистрирани и анонимни потребители. Скрий анонимните коментари

Guest, преди 8 години
(+7) 7 0
Avatar
Яворе , тоя брадър не те е изклатил само теб , тоя брадър клати всички тия дето го гледат и най вече тия дето пускат СМС ! Много щастлив
Изразете вашето мнение:
Моля, спазвайте добрия тон и не използвайте нецензурни и обидни изрази!
* Съгласно българското законодателство, botevgrad.com е длъжен да съхранява, и да предоставя на компетентните органи, при поискване, данни за публикации и коментари, поместени на страниците на сайта!
Персонализирайте профила си
Много щастлив Усмивка Тъжен Изненадан Шокиран Объркан Кул Смее се Бесен Плези се Отегчен Реве или много тъжен Лош или много луд Палав Чуди се Намига Удивителна Въпрос Идея Стрелка Botevgrad.com videos.botevgrad.com