Мдаа, има нещо особено секси в това да си представиш как мъжът те грабва неочаквано, хвърля те на леглото или на масата и те залива с цялата си необуздана сила.

Е, съществува и една малка подробност – мъжът трябва много добре да усети точния момент, в който дамата срещу него е на същата вълна.

Защото ако тя въобще не е възбудена, а той някак я е разбрал погрешно, може да се получи доста неочаквана ситуация. Тя ще пищи да я пусне, а той ще мисли, че това е част от играта.

Като оставим това настрана, подобно сексуално представление може да се окаже много освежаващо за една дълга връзка, например.

А ако мъжът до вас се е втренчил в монитора и не ви забелязва, а на вас ви се иска голяма доза изпепеляващ секс, ще ви малко трудно да го настроите на същата вълна.

Известно е, че в главата на мъжете се въртят само няколко основни теми – храна, спорт, коли и секс (предимно цици и дупета, обаче). И ако вашата не толкова съвършена половинка се е зазяпала в някой мач или е гладна, например, вие ще сте абсолютно неспособни да го съблазните.

Дори и ако забравите за мъничкото целулит и се явите във възможно най-мръснишкото си и неудобно бельо. Той ще ви изгледа неразбиращо, доста учудено и ще каже нещо от сорта: „Ама, миличко, това е Шампионска лига!”.

Значи най-подходящият момент да го издебнете за някоя страстна любовна игричка е, когато е наяден (най-вече) и мачът е свършил, или въобще няма такъв.

Понякога като са пийнали чашка-две желанието им идва с помитаща сила и тогава е най-вероятно да помете и вас. А ако вие определено не сте на тази вълна, само ще го обидите. Какво да се прави, не винаги желанието ни за секс идва ей така, както при тях.

Най-добре е обаче, когато и на двамата мислите си паснат и не е обходимо да се дебнете и подмамвате един друг, а да си хвърлите само по един мръснишки поглед и забавлението да започне.

Може да се упражнявате за това през уикенда! Весело изкарване, тогава!