На медийния форум, посветен на предстоящото изложение IPEX, проведен в началото на миналата седмица в Лондон, Корпорация Xerox демонстрира своето лидерство на световния пазар за дигитален производствен печат, споделяйки подробности за първата мастиленоструйна производствена система на Xerox.

„Стратегията за включването на мастиленоструйна система в портфолиото на Xerox e сравнима с предлагането на коли на газ, дизел или електричество от страна на автомобилните производители - всяка разновидност отговаря на различни потребителски нужди и изисквания.", каза Ерик Армър, президент на Global Business Group в Корпорация Xerox.

По време на IPEX компанията ще представи също подобрения към системите с непрекъснато подаване на хартия 650/1300, монохромни устройства, използващи тонер. Усъвършенстваните функции включват съвместимост с тежки медии, двустранен печат върху медии до 200 г/м2, печатен сървър FreeFlow 7 и технологията ImageSmooth®, която предлага несравнимо качество на изображението без забавяне на скоростта.