EURES България чрез Агенцията по заетостта и Дирекция “Бюро по труда” – Ботевград Ви канят да посетите Европейския ден на труда, който ще се проведе в София.

Събитието се организира под формата на международна информационно–трудова борса на 6-ти март от 9.00 до 17.00 часа в хотел „Хилтън”, бул. „България” № 1 - София.

Европейските дни на труда се провеждат ежегодно в държавите от Европейския съюз/Европейското икономическо пространство. Тяхна задача е да покажат ползите от трудовата мобилност в рамките на Европейския съюз и да предоставят възможност на търсещите работа и работодателите да се срещнат и да общуват. Този ден София ще бъде един от 200-те европейски на градове, в които ще се даде възможност на търсещите работа, EURES-съветниците и работодателите да се открият взаимно. 
     
Ако
-търсите нова възможност за работа в България или друга европейска държава

-не Ви плаши предизвикателството да се интегрирате в различна културна среда

-имате мотивацията да станете част от екипите на ключови български работодатели

-любопитен сте за условията за живот и работа в другите европейски държави

-се интересувате от свободни работни места в следните области:
информационни технологии, продажби и маркетинг, туризъм, хотелиерство и ресторантьорство, обслужване на клиенти, финанси и контрол, счетоводство, стажанти производство, производство и техническа поддръжка, логистика и транспорт, човешки ресурси и администрация, медицински специалисти, фармация, строителство, сезонна селскостопанска работа,

то тогава посетете

Европейския ден на труда в София. На него ще присъстват EURES-съветници от 13 държави от Европейския съюз/Европейското икономическо пространство: Белгия, Великобритания, Германия, Дания, Италия, Норвегия, Полша, Чехия, Словакия, Словения, Франция, Финландия и Швеция. Те ще представят условията за живот и работа в съответните държави, ще Ви информират за свободни работни там.