В рамките на инициатива „Мениджър за един ден", която се, реализирана от фондация „Джуниър Ачийвмънт България“, Община Ботевград посрещна днес седем ученици от ППМГ „Акад. проф. д-р Асен Златаров“.


Мястото на зам.-кмета Борис Борисов заеха Диляна Иковска и Николай Драганов. Мелиса Аярова, Деси Докова и Зорница Донова пък се присъединиха към дежурните служители от отдел „Контрол по сигурността и обществения ред“ /КСОР/, а Росица Велчева и Мадлен Василева – към отдел „Хуманитарни и социални дейности“. Целта учениците бе да се запознаят с практическата работа в общинска администрация и да участват в различни дейности по време на работния процес. На младежите бе предоставена възможност да се информират за текущи проекти на общината в социалната сфера, за инициативи за подпомагане на уязвими групи, както и за дейността по видеонаблюдение, осъществявана от отдел КСОР. 


В края на работния ден златаровци получиха сертификат за участие от кмета Иван Гавалюгов.  


“Мениджър за един ден” е най-значимата и мащабна образователна програма в България за младежи над 16 години. В рамките на един ден участниците се запознават с реалната работна среда в компании и организации от цялата страна и получават безценно вдъхновение от топ мениджъри.