Във вторник вечерта опосумите разискваха с Евгени Минчев защо в Германия един кмет може да признае, че е гей, а в България политиците се крият.

"Ако вие криете хомосексуалната си ориентация, правите го доста неуспешно", пошегува се Евгени Минчев с Иван и Андрей.

"Кристиян Вигенин не беше ли гей?! Ааа, той не си е признал още?! Сакън, не съм казал нищо!", пусна закачливите си шеги паркетният лъв.

"Нашите политици не си признават, защото това е въпрос на манталитет. Медиите обаче също имат доста отровно влияние и дори някой да иска да си признае, няма как да го направи. Когато ти си откровен гей в себе си, може да се правиш на негей в обществото, но така или иначе лягаш и ставаш с тази мисъл - "Аз съм гей".

Не може един гологлав каун всяка вечер в шоуто си да казва какви били педерасите, колко са гадни, осмивани... Правят се цели предавания и скечове, които са антигей... Ето това е нашата народопсихология. Всичко това убива и най-малкото желание във всеки, който иска да си признае. После се налага да задоволиш очакванията на семейство, родители и общество и се жениш. Така лъжеш пак всички и най-вече себе си", разясни бившият ватман.

Евгени коментира и скандала между Волен Сидеров и Яне Янев, като хвърли истинска бомба, която може да го изправи пред съда. Преди време лидерът на "Атака" набеди Янев в хомосексуализъм.

"Нека се види кой е истинският от двамата, защото обикновено българската приказка казва: Крадецът вика дръжте крадеца". Когато някой силно удря по масата, че друг е гей... Млъквам, дума не съм казал", заяви Минчев и хвърли в шок всички зрители.

Светският хроникьор направи фатална грешка с това си изказване, защото всички познават нрава на Волен Сидеров.