Връзката на Евгени Минчев с модела Радослав вече е в миналото. Явно момчето, което го бе пленило преди няколко месеца, не е успяло да задържи вниманието на ексцентричния паркетен лъв. Лордът отрича да поддържа връзка с него, нищо че прекарали заедно Св. Валентин в Лондон. .


"Случило се е така, че съм го завел в Лондон, но съгласете се, че не дължа отчет на никого къде и с кого ходя. Не ми приписвайте за гадже всеки, с когото пътувам до Лондон или Маракеш" - категорично отсече Минчев пред "България днес".


В същото време името на пиара се свързва със звездата от предаването "Посрещнете руснаците" - Дмитрий Оскин. Ексцентричният руснак Дмитрий работи като фотограф, модел и риалити звезда. Винаги скандален, той е звездата на всяко събитие, на което присъства, а езикът му е остър като бръснач. Десетките снимки на Евгени с Дима в социалната мрежа предизвикаха слухове, че Оскин е най-новата половинка на родния пиар агент, които паркетният тигър отново отрече.


"С Дима Оскин се познаваме още преди той да стане такава звезда в Лондон и по света. Дори не зная дали той е гей, или не е. Ние с него се забавляваме чудесно. Странна логика, аз съм вечерял толкова пъти с кмета на Лондон Борис Джонсън, но не ми го приписват като гадже, нали. Двамата имаме планове да организираме с него и лейди Колин Кембъл в България академия за светско поведение и лукс, която ще стартира от есента. Това ни сближава много и аз съм щастлив от това наше приятелство" - обяснява ексцентричният лорд.


Евгени отрича и по-близки взаимоотношения с ексцентричния изпълнител Джийсън Брад Люис, който нашумя покрай участието си в един от предишните сезони на музикалния формат "Х фактор" и взе участие в концерта, който Минчев организира всяка година.


"Много щуро момче и да бъдем заедно на моя годишен концерт беше предизвикателство, което и двамата осъществихме. Но да ми се приписват романси с него ми е по-скоро забавно" - споделя през смях лордът и добавя, че трябва медиите да спрат гадаят с кого дели постелята си.


"Разберете, че нямам гадже в България. Ако искате да търсите такова - търсете го в Лондон" - допълва още пиарът, загатвайки, че все пак някой късметлия е успял да завърти главата му.