Порноскандалите около бившата адреналинка Яна не пречат на личния й живот, а дори помагат.

Танцьорката се похвали, че има нов мъж до себе си и се чувства щастлива, въпреки че лъсна гола пред цяла България. Тя дори е убедена, че хората са на нейна страна в този семеен скандал.

„Намерих точният мъж. Въобще не се впечатли от тези долни компромати. Той е плътно до мен и никой не може да ни раздели” – сподели Яна.
Блондинката призна, че поддържа връзка с въпросния мъж още от миналото лято и според нея именно това е подразнило бившия й – Ивайло.

„Не можа да преживее, че се оправям добре и без него. Смених го веднага щом разбрах какъв глупак е. Сега знам какво е истински мъж и ще си го пазя” – казва танцьорката.

Новата тръпка в живота на Яна е майстор на татуировките и се казва Йордан. Двамата се запознали през лятото в Бургас. „Паснахме си веднага. Той не съдеше за мен по писанията във вестниците. Прие ме такава, каквато съм” – обяснява Яна.

От в. „Уиекенд” обаче твърдят, че любимият на адреналинката е женен. Нещо повече – на новият й любим била бременна, но от стреса покрай аферата му абортирала. В момента Йордан е в процес на развод с жена си.