Ново порно с адреналинката Яна даде повод отново да се говори за нея. Ексклузивно пред „ШОУ" бившата танцьорка от „Господари на ефира" се съгласи да говори и да изясни от първо лице ситуацията.


Тя не може да повярва, че има хора, които подозират нея за изтичането на въпросното клипче. И в двете видеа Яна е с един и същи човек - бивш неин приятел, с който в момента не поддържа отношения.


След като вече има горчив опит от подобна слава, този път сексапилната блондинка е с гордо вдигната глава и съвсем категорично заявява, че не се притеснява и срамува от нищо.


След първото клипче се чувствах слаба, изпитвах срам и вина, най-вече към близките си. Сега не изпитвам нищо подобно. Не е срамно да си млад и наивен. Грешките ме направиха по-силна и по-умна. Вярвам в кармата, аз съм добър човек и се старая са правя само добро. Съвестта ми е чиста и няма нищо по-хубаво от това. Има други теми, които ме вълнуват и би трябвало и хората да ги интересуват други неща, а не порното с Яна, обяснява адреналинката.


Искам да благодаря на отдел "Киберпрестъпност", които работят по случая. Оказа се, че доста често се случва и с други момичета. Някои от тях дори са изнудвани. Почти невъзможно е да се открие извършителят.
Логично е да е същият човек отпреди пет години. Тогава беше заведено дело срещу мен за набеждаване! Разследването беше прекратено. Ще кажа едно -извършителят е хитра гад, която няма смелост да се изправи очи в очи с мен, категорична е Яна.