Съдийската комисия към БФС лиши арбитъра Ангел Ангелов от правото да ръководи мачове в следващите четири кръга. Той е наказан на базата на слаба оценка за представянето си в срещата от 17-ия кръг между "Левски" и "Миньор".

Ангелов даде доста спорна дузпа за сините малко преди края на мача при резултат 1:1. Тя породи недоволството на перничани, които претендираха също така и за множество неотсъдени жълти картони във вреда на "Левски". Те призоваха реферът да бъде наказан за отсъжданията си в този двубой.

На днешното си заседание съдийската комисия определи и съдиите на срещите от 18-ия кръг. Дербито между лидера "Литекс" и шампиона "Левски" е поверено на Стефан Спасов от Перник.

През есента той ръководи мача "Локомотив" (София) - ЦСКА, след който беше нападнат от ръководствата и на двата отбора. След това той беше наказан да не ръководи мачове до края на полусезона.

Също така днес стана ясно, че финалът за Купата на България е изместен за 5 май. Първоначално той беше предвиден да се състои на 20 май.