Кметът на община Ботевград Георги Георгиев изпрати поздравителен адрес до целия персонал на МБАЛ – Ботевград. В него се казва:

Като кмет на община Ботевград поднасям своите най-искрени поздрави към вас по повод Световния ден на здравето – 7 април. През годините се насъбраха изключително много проблеми в здравеопазването и аз съзнавам, че вие ежедневно сте изправени пред предизвикателството да преодолявате бюрократичните пречки, губейки сили, енергия и време.
Искам да ви уверя, че в лицето на общинското ръководство винаги ще срещате един съмишленик и партньор в изграждането на качествено и ефективно здравеопазване. Имате нашата подкрепа и съдействие, така че на жителите на община Ботевград да бъде осигурено добро здравно обслужване. Изразявам увереност и в бъдеще здравеопазването в общината да бъде мой приоритет и моя политика.
Поднасям своята благодарност за труда и грижите, които полагате за съхраняване здравето и живота на гражданите. Ценя вашия професионализъм, трудолюбие и отдаденост на работата. Желая ви ежедневно да получавате благодарност и признателност! Бъдете горди с постиженията и делата си! Бъдете живи и здрави!