Да си призная честно и макар че хич не харесвам Лейди Гага, може би донякъде е права: ако не сте готови (още) да правите секс, не го правете, съветва тя. Аз ви съветвам същото.

Когато си говорим за "първи път" пък, винаги се сещам за безкрайно реалити сцената от филма, по романа на Никълъс Спаркс – "Тетрадката", в която след секса на главната героиня с мъжа на живота си, тя казва: "Това ли беше?! За това ли се пазех толкова много! Айде, пак!"

Ами, това е. Кратичко, но от сърце, както би се обяснил мъжът на живота ви. И всеки друг мъж.

Тъй че в секса няма особено голяма магия, не я търсете. В повечето случаи е нищо повече от биологична нужда, която ще изпитвате, за съжаление или не, почти до края на живота си. Като я прибавим към останалите биологични нужди, май стават прекалено много, не мислите ли?

Модерно или не, наивно или не, невъзможно или не обаче, бих ви посъветвала да изчакате с порастването. Разбира се, не чакайте толкова, колкото Сюзън Бойл. Тя е спешен случай, с повече неизвестни.

Не слушайте обаче и твърде пикантните истории на съучиниците и приятелите си, макар че сигурно повечето от тях са истина и вероятно даже има и още по-пикантни.

Вместо порно-клипче и ако сте на 12, направете си излет в гората. Наскачайте се, набягайте се, нащурейте се, докато ви отива. И докато имате сили.

Както казва Гага, сексът (порно-клипчето, тройката и фелациото...) може да почака до 14-годишнината ви. Може да почака и до 23. Никой не ви пришпорва да подарявате девствеността си на времето. И няма да ви наградят, ако сте се отървали от нея  преди всички други. Ха-ха!

Освен всичко друго, спомнете си, че ако се хванете на хорото, няма пускане. Презервативи, притеснения, бременност... Убедена съм, ако не е така – отречете го, че детството е най-хубавият период в живота. Не го пропускайте заради две минути!