Скандалната поп фолк изпълнителка Андреа признава, че е участвала в домашен порно клип с приятеля си Кубрат Пулев в интервю за новия брой на сп. Rouge.

Андреа обаче е убедена, че дори и да се раздели със състезателя по бокс, той не би паднал толкова ниско, че да покаже клиповете. Цялото интервю можете да откриете на www.arenabeauty.com.

В априлския брой на Rouge четем още изказването на Георги Неделчев по повод актуалната тема за "платените звезди":

„Със сигурност има звезди „на повикване", но тях не бих ги нарекъл точно звезди. Една истинска звезда няма нужда да е компаньонка, няма нужда да има тарифа, нито да присъства в някакъв сайт, както се опитаха да внушат за Андреа, Николета Лозанова или Венета Харизанова".

На въпроса дали и у нас имаме български Хю Хефнър той споделя:

„Българските мъже или не са щедри, или не са джентълмени, или са такива, но търсят непременно келепир".

Георги Неделчев разказва още за наблюденията си върху родния елит, има ли изобщо такова понятие у нас и какво мисли за експеримента Big Brother Family.

В броя четете и как звездите на Холивуд се превърнаха в живи реклами - разказ на звездната ни репортерка Дона Спенглър, ексклузивно интервю с директора на Make Up студиото на Chanel - Питър Филипс, който разкрива тайните на създаването на последния хит на марката - червилото Rouge COCO, и как светът на модата беше разделен на две от Войната на размерите.