Всички тези тъчскрийн и мултитъч технологии са много забавни и интересни, но изглежда, че бъдещето ще бъде далеч по-забавно с този концептуален телефон, който сме на път да ви покажем.

Дизайнът на бъдещото устройство е дело на Джоселин Зейгауче (Josselin Zaigouche) и носи "звънкото" име Black Hole, както е  и специално "посветен" на компанията на Стив Джобс - Apple.

Вглеждайки се в изображенията на тази далечна (за момента) технология ще видите, че тя се състои в 4 основни части: зареждаща база, Prism, Black Hole и подаръчна кутия.

Как бихме могли да боравим с този телефон? Това може би е най-интригуващата част.

Според идеята на създателката на Black Hole, централното топче левитира в ръката ви, докато холограма на меню се появява пред вас и ви позволява да боравите по "стандартен" вече начин с устройството.

Друг интересен факт, който Джоселин е включила към концепцията е, че телефонът ще може да се използва и като настолно устройство, естествено прожектирайки забележителния графичния интерфейс..

Естествено сами разбирате, че Black Hole няма да бъде направен скоро, при положение, че подобна технология все още наблюдаваме само във фантастичните филми, но все пак.. Няма невъзможни неща, нали?..