Калина Тонева от Русе преживя най-емоционалната си среща и то - на абитуриентския си бал! Победителката в кампанията на БГ РАДИО Бъди звезда на бала 2010 стана дама на чаровния Орлин Павлов и застана в светлините на прожекторите за една вечер.

Симпатичната единадесетокласничка от Националното Училище по Изкуствата "Професор Веселин Стоянов", гр. Русе впечатли Орлин с оригиналното си писмо и спечели възможността да се появи на бала си не само с бляскава рокля, но и бляскав кавалер!

Ето какво каза щастливата абитуриентка пред микрофона на медията:

,,Никога не съм била толкова развълнувана и не съм се чувствала толкова специална. Много харесвам Орлин, знам всяка негова песен. Много съм щастлива, че той стана мой кавалер и благодаря на БГ РАДИО за този шанс! Само ако знаете колко много исках да избере мен! Никога няма да забравя този момент. Мечтата ми е да ме приемат право и обещавам, че ако това се случи, ще се обадя първо на него."

Цялата фамилия, приятели и съученици очакваха кавалера и екипа на БГ РАДИО в крайдунавския град.

Калина получи много подаръци и пътува до бала си с KIA Mohave. А самият Орлин Павлов благодари на радиото за възможността отново да почувства тръпката от завършването и отговорно заяви, че от всичките пет пъти, когато е бил кавалер на абитуриентка, този му е било най-приятно.

Орлин каза за Калина, че е впечатлен от интелигентността, скромността и искреността й и пожелава много успехи в истинския живот!