Мултифункционален телефон отговаря на мобилните желания на повечето GSM потребители. Privileg TV3 WiFi може да работи с две SIM карти едновременно, има телевизия и радио, поддържа високоскоростен WiFi и разполага с голям 3-инчов сензорен екран.

Телефонът поддържа също JAVA, функция телефонен секретар, има защита срещу кражба, акселерометър и многопрофилен блутут, който позволява Privileg TV3 WiFi да се ползва като дистанционно за компютър, както и да се разпечатват безжично текстове и изображения от него.

Фотоапаратът има резолюция 3.2 мегапиксела и вградена светкавица. От интернет приложенията правят впечатление Opera Mini, Safari, Google Maps и еBuddy - мобилен месинджър съвместим с ICQ, MSN, Yahoo, Gtalk, Facebook, MySpace и AIM (AOL).

Телефонът поддържа менюта на български, английски, френски, испански, италиански, немски, турски и руски. Предимство е възможността да се въвеждат контакти и пишат съобщения на кирилица.

Privileg TV3 WiFi отскоро е достъпен в дилърската мрежа на COMPUTER 2000 и в големите магазинни вериги за мобилни телефони на цена около 300 лева.