През всеки сезон е необходимо да полагаме грижи за краката си, но особено интензивни те трябва да бъдат през лятото. Традиционният педикюр е много важна част от грижите за краката. Той не е проява на суета, а по-скоро терапевтична процедура, необходима за поддържане на личната хигиена и здравословното състояние на краката. При педикюра се използва специална апаратура за шлифоване на загрубелите места на стъпалата, петите и ноктите. Преди това краката се потапят за около 15-20 минути във вода със специални соли. 

„Процедурата за шлифоване на загрубелите места на стъпалата е безболезнена, завършва с приятен масаж и има дълготраен ефект, т.с. кожата на краката се запазва дълго време мека, гладка и свежа, твърди Светослава Христова, маникюрист и педикюрист в Бюти СПА център „Клеопатра” – Ботевград. – При спа маникюра и педикюра използвам висококачествени козметични продукти, богати на витамини. Те хидратират кожата на ръцете и краката. Процедурата е изключително приятна, отпускаща и релаксираща, освобождава тялото от умората и стреса. След прилагането й, поддържането на ръцете и краката в домашни условия е много по-лесно. Разбира се, лакът за нокти прави ръцете и краката още по-привлекателни. Тук искам да вметна, че в СПА център "Клеопатра" работим с лакове за нокти ОPI, които се трайни и имат заздравителен ефект", каза Христова. 

В момента Бюти Спа център „Клеопатра” предлага летни промоции и намаления от 15 до 25% на всички спа пакети, включващи процедури за лице, тяло, коса, маникюр, педикюр, антицелулитни  програми, както и за бързо влизане във форма, съобщи Светослава Христова и допълни, че процедурите са подходящи и за силния пол.
Предварително записване може да направите на телефон: 0899 890 296, както и на адрес:  ул. „Цар Освободител” №21 /зад магазин „Блясък”/.