Николета Лозанова

Ники е брутално, мачкащо, уникално секси, ама това си го знаеш и сам. Жълтурските медии само дебнат да се появи я нейно видео с Андреа и Златка, я нова клюка около заигравките й с футболистче. Виждал си я май във всички по-големи хартиени мъжки издания в БГ, така че няма какво да мрънкаш.

Андреа

„Андреа, бате!“, както бяхме кръстили една нейна фотосесия и това заглавие се превърна в нарицателно за нещо яко в редакцията. Anyway, изобщо не ни дреме дали цицолъсванията на Андреа са умел PR или случайност – ние се кефим на двете й силиконови анатомичности и туй то!

ДесиСлава

Ще кажеш, че уж все дъднем за няк'во рок-банди, а сега те засипваме с чалгия, ама не – Деси е толкова чалгарка, колкото ние сме журналисти! Т.е. води се такава, ама иначе си знае своето и не се съобразява особено много с маанетата и чалгатропството. Хвала на такЪви фолкаджийки – ако има повече от тях, може в един момент тоя стил съвсем да изчезне, а от останките му да се пръкнат няколко наистина добри изпълнителки!

Роси Иванова

Мис България е толкова магнетична с тоя поглед, че като видим някъде нейна снимка, спираме на място и на няколко пъти щяха да ни блъснат заради билбордове с нея! Малко ни притеснява, indeed, че се влачи с Женя (Евгени Минчев, де), ама тя си знае – поне не се притеснява, че ще й налети!

Маги Желязкова

Опааа, минаваме почти в категорията MILF. Още си спомняме мазната коцкарска усмивчица на Калин Вельов в единия VIP Brother, като Магито влезе. Абе, онова за чантата тук важи с пълна сила!