По традиция в навечерието на Коледа ръководството на консорциума ДAeСeФ в Правец организира тържество, на което отличи най-добрите си служители. 1 служители на заводите ДИППА, ГРИППА и ЗИНОН получиха грамоти и парични награди от председателя на надзорния съвет Петко Данчев.
Една от тях е Венера Дончева, счетоводител, която започнала работа преди 10 месеца. “Въпреки че съм един от най-младите служители на компанията, аз виждам голямо предизвикателство да работа в тази фирма, защото ми дава възможност за развитие, което според мен е много важно” – заяви тя.
Младен Манчев работи от 13 години в компанията. “Вече 8 години почивам безплатно със семейството си, получава и други социални придобивки” – споделя той.
Традиционно ДАеСеФ поощрява и учениците от двете средни училища в Правец. Тази година парични награди получиха Христина Стоянова и Цветелин Новеришки от Професионалната гимназия по компютърни технологии и системи.
От ръководството на консорциума отчетоха, че производството през 2007 година е увеличено с 60 %, а работната заплата на специалистите е нараснала с 92 на сто, а на средния и изпълнителски персонал с 38%.