Умопомрачителната моделка на сутиени и прашки Елизабета Грегорачи се принуди да брани със зъби и нокти мъжа си мултимилионер Флавио Бриаторе от сексхиената Парис Хилтън, съобщи в. "Дейли мейл".

Елизабета (30 г.) роди на бившия бос от "Формула 1" Флавио (60 г.) синче преди 4 месеца, но вече изглежда готова да поднови снимките за световноизвестната марка за бельо "Уондърбра". Хубавицата нави "звяра" си да отидат на море на о-в Сардиния, за да може малкият Фалко да хване малко тен.

Но още първата вечер, когато отишли в крайбрежната дискотека "Милиардер", която е собственост на Бриаторе, поувисналият богаташ станал обект на похотливата страст на Парис Хилтън. Наследницата на едноименната верига хотели е в Топ 10 на мъжемелачките зад океана. Въпросната вечер тя била уж случайно в същата дискотека, доплавала с яхта от о-в Корсика, където летувала с приятели.

Парис успяла да врътне само веднъж дупе на дансинга, посетила WC-то да се освежи и след това внезапно си тръгнала, видимо разстроена. Очевидки твърдят, че в помещението с двете нули я причакала Елизабета за словесен дуел.

Флавио Бриаторе е известен със слабия си ангел. Преди Елизабета той "взе скалповете" на сексикони като Наоми Кембъл и Хайди Клум, но те бързо му омръзнаха.