Първородният син на фолк дивата Алисия и футболистът Валери Божинов ­ Валери-младши, се сдоби с първата си фотосесия. Правата за нея бяха продадени на сп."Стори".

Това е първата публична изява на българските Бекъми след като станаха трима. Не е тайна, че след изписването си певицата обяви официален бойкот на родните медии заради некоректно отношение и грубо нахлуване в личното им пространство. ­Бебето бе едва на няколко дни, когато фоторепортер успя да го щракне в кувиоза, редом до второто отроче на Сашка Васева, пише в. "Монитор".

С невъоръжено око се забелязва, че малкият Валери поразително прилича на баща си. Наследствено или не, той постоянно рита с крачета и е доста палав. От екипа на Алисия издават, че се усмирява, слушайки детски песнички, които му действат и доста сънливо.

И, в разрез с тиражираните в пресата прогнози, че звездата ще прехвърли грижите за детето на трети човек и няма да кърми от суета, тя му се е посветила изцяло. Три месеца след раждането изпълнителката на "Карамел" е възвърнала перфектната си фигура и твърди, че заслуга за това имат основно дузината й отговорности на майка.

Една от най-коментираните двойки в родния шоубизнес мечтае за многодетно семейство. Самата Алисия е израснала в компанията на двамата си по-малки братя близнаци и твърди, че усещането е повече от прекрасно.

Сватбата е нещо, за което с Валери все по-често се замислят напоследък, и са категорични, че ще им се случи.

Новата 2008 г. нападателят на "Манчестър Сити" и половинката му ще посрещнат в дома си на Острова. Установили са се в двуетажна къща с просторен двор в манчестърското предградие Hale Barns, а майката на Алисия Наси, засега живее с тях, за да помага, като всяка примерна баба.

Хонорарът си от ексклузивните права за фотосесията пред "Стори" двойката дари за благородната инициатива "Още едно дете за България". Средствата ще бъдат предоставени на две двойки, които се нуждаят от метода ин витро, за да се сдобият с наследник.