След сто дни на толерантност от встъпването в длъжност наш  представител се свърза с новия управител на фирма „МИР-И” ЕООД. Намерихме я да ръководи лично строителството на новата детска площадка в центъра на Етрополе.
Ето какво разказа за себе си и за дейността на фирмата, която е поела да ръководи.
Казвам се Мими Йончева Иванова, завършила съм Стопанска академия в Свищов с магистратура по специалността счетоводство и контрол. Има допълнителна квалификация данъчен контрол.
Работила съм през годините в Рудник „Елаците”; управител на мандрата в града. От 30 април с временна заповед, а след това с решение на Общинския съвет, съм управител на фирма „МИР-И” ЕООД в Етрополе.
Основната ми функция в тази фирма е осигуряване на работа на хората в неравностойно положение. От назначените 25 човека, 15 са в неравностойно положение, което е над 50 %. С тези хора изпълняваме всички поръчки на Общината, поддържаме озеленяването на града, цветни лехи, тревни площи, основно в централната градска част. Много подобрения направихме по отношение засаждането на цветя. Ще поставим още саксии с цветя по центъра. Поддържаме ново насадените дръвчета, като планираме да засадим още. 
Поставяме масово кошчета за смет по алеите, парковете и на други места, но виждате на места как се рушат. За съжаление днес се натъкнахме на неприятния момент на трошене на оградите и то в самия център. И това се случва непрекъснато на различни други места.
Такива огради поставяме не само в централната градска част, но и около блоковите пространства. Има вече посягане и върху новите пейки, като се рисува върху тях.
Отправям апел към гражданите за опазване на направеното, защото предвиждаме да продължим дейността си по облагородяване на парковите пространства. Целта ни е да започнем работа по облагородяване на парка под хотел „Етрополе”, или „Еверест”, както си го знаем и този при болницата. Планираме и около църквата в Рибарица да направим декоративна ограда.
Предвиждаме да направим цветни лехи върху зеления триъгълник в началото на Етрополе. Ще подобрим площадката до болницата. Продължаваме да освежаваме и да разширяваме детските съоръжения в града.
Целта ни е да направим Етрополе наистина европейски град.