Естествено, че Камелия няма представа как нейните голи снимки са попаднали в медиите, но е категорична, че не ги е пуснала тя.

По форумите се носеха слухове, че на кадрите не е Камелия, че това е двойничка, но настоящата водеща си призна "греха".

"Факт е, че съм аз, факт е, че ме е снимал Цветин. Но са правени преди три-четири години".

Тя допълва още: "Привърженик съм на хубавото голо женско тяло... Наранено ми е, огорчена съм, определено се чувствам гандо. Съжалявам, че така се получи."

Като се замислим може би наистина тези снимки не са пуснати от певицата, защото на тях определено не изглежда по най-добрия начин, пък и в интервю за списание "Нов фолк" изпълнителката разказва цялата случка с вече прословутите порно снимки.

В историята става въпрос за това, че снимките са правени преди няколко години с телефон, който вече не е притежание на Камелия или нейния приятел. Когато решават да сменят мобилните си апарати те винаги изчистват старите снимки.

Но тези кадри, които излязоха в пресата, явно са останали в някой от апаратите и дълго време новият собственик на GSM-а е чакал, за да ги продаде на медиите.

Е, сега ударът му е факт и мълвата, че певицата е взела петцифрена сума за тях е разбита на пух и прах. Някой друг може би е взел пари за тези кадри, но кой е той никой не знае.