Брад Пит посети Ню Орлеънс по повод петата годишнина от връхлитането на урагана "Катрина". Ураганът отне живота на 1 836 души и на практика напълно унищожи Ню Орлиънс.

Чаровният актьор се оказа освен красив и добър и го доказа като при посещението си купи къща на жена пострадала при бедствието.

"Брад непрекъснато ме питаше от какво имам нужда и как да ми помогне", разказала Мелба Барнс пред RadarOnline.

"Истината е, че той направи достатъчно. Ако не беше неговата фондация, семейството ми едва ли щеше да оцелее. Той обича Ню Орлеънс и е много готин човек. Подари ми къща, в която ще прекарам остатъка от живота си и аз съм му много благодарна, за което.

Прекарахме си супер. Той дойде и си поговори и с други хора, които бяха засегнати от трагедията. Анджелина не беше с него, но всички се надяваме да я видим с децата по време на някоя от ваканциите.

Посещавали са ни и преди и тя е адски земен човек. А децата им са наистина обичани и щастливи.

Брад страшно много се кефи на пуканките, които му правя. Те са по специална рецепта със зелен лук.

Семейство Джоли-Пит имат къща тук и е добре да прекарват повече време в нея, за да могат децата й да знаят историята ни.

Разбира се, че имаме много работа за вършене още, но докато има такива хора като Брад за да ни помагат, ще се справим." - сподели още Мелба.