При последното си участие в емблематичния фолк клуб БИАД, звездата на Diapason Records изуми феновете си като се появи на сцената с енергийна гривна. Вариантът, който той носеше, бе решен в бяло.

Изпълнителят получил биолечебното бижу като подарък от официалния вносител на продукта за България. Това се случило още преди година, когато гривната навлязла на родния пазар.

Тези лечебни гривни са разработка на НАСА и вече са тотален хит в световен мащаб. В България също се превърнаха в мания. Подобна гривна има вътрешния ни министър Цветан Цветанов, главния прокурор Борис Велчев и много наши фолк звезди.

Тони Стораро обаче бил един от първите, сдобили се с подобно бижу.„В началото всички ме гледаха странно, като ме виждаха с гривната. Изглеждаше им невероятно и приемаха с недоверие, когато ги уверявах, че помага.", сподели гласовитият шумналия. „Но сега наблюдавам как масово са се запалили и всеки втори носи такава. Дори по време на участието ми в БИАД едно момиче ме спря и ме попита за гривната, искала да си купува същата. " - смее се певецът на Diapason Records.

Големият Тони вярва, че енергийната гривна му помага да балансира своето физическо и психическо състояние, подобрява тонуса и му помага винаги да е в добра форма. Освен това го пази и от лоши погледи. Изпълнителят на „Какво направи с мен" подарил на жена си и децата си същите гривни, но в различни цветове.