Добре известен факт е, че голяма част от обществото на хора, които се занимават с изкуство или актьорско майсторство си падат и по татуировките. Някои от тях си правят татуси, които имат дълбок смисъл за тях и живота им, други избират по-лесния начин и си слагат "просто за красота". Каквато и да е причината, доста от тях допускат грешки в татуировките си и тук ще ви представим списък от 5 известни личности, които са направили точно това.

5. Меган Фокс
Меган Фокс може да се похвали с убийствено тяло, което й предначертава пътя във всичко, с което се захване. Сексапилната актриса е горда носителка на 7 татуировки, които са доста неопределени и само загрозяват пищните й форми.

Фокс има портрет на нейния идол Мерилин Монро от вътрешната страна на ръката си. Татуировката е добре направена, но оригиналността явно й се изчерпала, когато е решила да си направи звезда на глезена и китайски символ отзад на връта. Направо скука.
Истинските грешки се крият в татус - курсивен текст "Brian", който седи на талията й.

Татуировката е в чест на тогавашното й гадже, и настоящ съпруг, Браян Остин Грийн. Друга грешка бе открита в объркан символ на ръката й, който Фокс твърди, че е резултат от скованите опити на татуйст да направи трайбъл дизайн.

Актрисата даже вече търси идеи как да поправи объркания трайбъл дизайн, но другата сгрешена татуировка "Brian" няма да бъде премахвана или променяна по никакъв начин. Само времето ще покаже какво ще се случи и с татуса й, който гласи "Beverly Hills, 90210".

Най-притеснителното около тялото на Меган е колко бързо и безотговорно множи татуировките си.

4. Силвестър Сталоун


Екшън звездата е притежател на цветен портрет на съпругата си, който заема голяма част от дясното му рамо. За голямо съжаление на актьора лицето на жената прилича на кофти щампа от 80-те, а на всичкото отгоре около него има три цветни рози, които символизират неговите 3 дъщери, чиито средни имена са Роуз.

Това може да е сантиментално и мило, и татуировката да е направена добре, но като се погледне цялостната картина всичко изглежда меко казано много странно. Може годините на "Роки" да са си отишли, но все още това изглежда като странен избор за екшън звезда.


3. Анджелина Джоли
Актрисата има повече татуси, отколкото осиновени деца, което не й пречи все още да получава главните роли в множество касови филми. Колекцията от "рисунки" на Джоли е около 12. Тя имаше татуиран дракон на лявата си ръка, над който седеше името на бившия й съпруг Били Боб.

След разводът на звездната двойка, тя премахна цялата татуировка чрез лазерна терапия като първо отстрани името на Тортън, а след това и дракона. Това е станало след 5 процедури в специализирана клиника.

На същото място в момента актрисата има географските координати на местата, където са се родили децата й - но отдолу все още могат да бъдат видени белези от старата татуировка.

Това обаче не й попречи да си направи още татуси, но пък успя да научи ценен урок, за който каза: "Никога повече няма да съм толкова глупава да си татуирам името на мъж!".

2. Стив-О от Jackass
Стив-О се превърна в звезда благодарение на хитовото шоу по MTV "Jackass", множеството филми, в които участва и... ужасните татуировки, които покриват голяма част от тялото му.

Той е изразил публично съжалението си за поне няколко от тях и даже организира конкурс за феновете си на личния си сайт. Там те трябваше да дават идеи как да покрие татуировка във формата на листо марихуана, която се намира на китката му и една дори по-ужасна татуировка на рамото.

Всичко това обаче не му попречи да се подиграе на дизайна на татуировките притежание на други известни личности, сред които е и Анджелина Джоли. И все пак явно Стив-О не съжалява за татуса, който би трябвало да се брои за най-голямата му грешка - огромен портрет на самия него как вдига двата си палеца нагоре. Нещото заема по-голямата част от гърба му.

Относно философията си за татуировки той каза: "Никога повече няма да си направя татуировка освен, ако тя не кара някой да се усмихва.". И това върху гърба му, ако не е забавно, то какво друго...

1. Майк Тайсън
Може би Тайсън няма толкова много татуси, колкото останалите звезди в този списък, но със сигурност той спечели първото място с огромната си татуировка на лицето.

Бившият боксьор явно е решил, че не е достатъчно страшен и така е решил да си татуира огромен трайбъл знак, който заобикаля лявото му око. Когато го направи през 2003 г., той заяви, че татусът не е "готов даже и на половина". седем години по-късно няма как да не си зададем въпроса, кога ще се появи и другата половина.

Ако преди не беше ясно, че Тайсън има някои психически проблеми, то сега със сигурност е ясно.