Гари Невил, Луиш Фиго, Пол Скоулс и Райън Гигс са само част от футболистите, които ще дойдат в София за звездния мач, организиран от Димитър Бербатов.


Той ще се проведе на 14 юни на Националния стадион "Васил Левски" от 20:00 часа.


Отборът на Фондация "Димитър Бербатов" ще се изправи срещу отбора на Луиш Фиго. И двете фондации помагат на деца. Затова те решават да обединят сили и да направят благотворителен мач. В него ще участват много бивши и настоящи футболни легенди.


В тима на Бербатов вече бяха обявени имената на двама от най-великите футболисти в историята на "червените дяволи" - Пол Скоулс и Райън Гигс, а сега към тях се присъединява друг играч от тяхното поколение - Гари Невил.


Още един от големите капитани на "Манчестър Юнайтед". Винаги готов за битка, винаги надъхващ отбора преди мач, винаги намиращ правилните думи след загуба. Неслучайно сега е един от най-добрите анализатори на играта", написа Бербатов в официалния си профил във Facebook.


"Той е сред титаните, прекарали цялата си паметна кариера в един клуб. Той е сред "младоците на Фърги" - дебютира на 17 години за "Манчестър Юнайтед" при сър Алекс Фъргюсън. И остава на "Олд Трафорд" 19 години. Той е сред най-титулуваните футболисти в Англия и въобще в Европа със своите 20 трофея. Сред тях осем шампионски титли във Висшата лига и две купи от Шампионската лига. Пет години е капитан на "Манчестър Юнайтед". Пет пъти е избиран в идеалния отбор на английската Висша лига", пише още Бербатов./ Нова тв