50 cent реши да се защити след скандалния си коментар в социалната мрежа Twitter, в който той подметна, че гейовете трябва да се самоубиват. Рап звездата сега твърди, че не е бил разбран правилно.

Малко по-рано тази седмица изпълнителят написа: „Ако сте мъж и сте над 25 и досега не сте опитвали п***а, просто се самоубийте по дяволите. Светът ще е по-добро място."

Много от феновете на рапъра го критикуваха за този пост, но 50 cent обясни, че се е получило недоразумение и че не е имал намерение да правя анти-гей изявление.

„Предишната вечер се пошегувах с правенето на свирка. На мъжете, които са ми фенове много им хареса и тогава реших да се пошегувам и с женската страна.", оправдава се рапърът.

„Някак си обаче те успяха да превърнат невинна шега за орален секс в анти-гей изявление. Нямам нищо против хора, които избират алтернативен лайфстайл, всъщност, публично заявих, че майка ми е влюбена в жена. Смешно е как хората намират негативните изявление за интересни, но позитивните не са достойнии за отразяване."