Ексцентричността на нападателя на Локомотив (Пд) Стойко Сакалиев няма граници. 28-годишният бургазлия, който този сезон се отказа и завърна във футбола, търси нови предизвикателства в интернет, съобщава "7 дни спорт".

Бившият младежки национал издирва партньорка за секс за една вечер. В сайта Gepime.com таранът се е регистрирал под прякора Саки 79 и иска една или две жени от 21 до 40 г., с тегло от 40 до 60 кг и височина до 177 см.

В отговор на въпроса какво го възбужда той обяснява: "Ако почна да пиша какво ме възбужда, ще изтрия копчетата на клавиатурата. Така че мен ме възбужда всичко, което иска или желае момичето."

Сакалиев се е описал като хетеросексуален, атлетичен, с тъмнокестенява коса и зелени очи. Без срам той информира за дължината на пениса си, отбелязвайки широката граница между 16 и 20 см. Сред изискванията му са момичетата да му се обаждат и да му пишат.

Не е ясно дали Стойко е намерил каквото търси, но кодошите от "Българска армия", където той игра доскоро, намекнаха, че регистрацията може и да не е негово дело, а шега на съотборници.