Една от главните роли в американски филм може да играе Прийст Лодърдейл. Относно по-рано разпространената информация за сериозното му присъствие в седмото изкуство 222-сантиметровият център на “Черноморец” заяви:


“На първи ноември в България пристига директорът по кастинга на продукцията. Ще има прослушване и ако ме одобрят и преценят, че аз съм техния човек,  ще приема това предизвикателство. Това, че ще участвам във филма, няма да ми пречи на баскетбола”.
Продукцията ще бъде снимана в България, а ако Лодърдейл приеме предложението и се договори за хонорара си, ще изпълнява ролята на древен варварин във филма.


“В момента съм съсредоточен изцяло върху представянето си с отбора на “Черноморец”. Дали ще играя за националния тим на България или не, официално ще кажа след приключването на сезона”, заяви американският център вчера.


Пи Ел сподели, че градът му харесва, но все още не е успял да види всичко в Бургас. Според него обстановката в отбора е добра, а новите му съотборници са добри момчета.