Риана се тревожи за продължението на дуета си с Еминем "Love The Way You Lie", тъй като певицата е убедена, че втората песен не би могла да бъде по-добра от предходната.

Хитът на двамата изпълнители в средата на лятото оглави музикалните класации в точно 22 страни и бе част от 100-те най-слушани парчета на списание "Билборд" в продължение на 7 поредни седмици. Наскоро Еминем дори започна да работи по "Love The Way You Lie 2", но Риана все още не е взела твърдо решение дали да участва. "Когато чух идеята за продължение, бях напълно против. Чувствах, че няма как да надминем успеха на оригинала. Щом не можем да го направим, защо изобщо трябва да записваме втората част?", попита чаровната певица.

За сметка на тези нейни притеснения се появи клипче на певицата, в певицата заедно с нова дуетна половинка иронизира така популярната двойка Бони и Клайд.

Рири и новият й партньор се именуваха Срамежливият Рони и Клайд и пуснаха песен и клип, които наистина разбудиха духовете и предизвикаха усмивки по лицата на хората.

Вижте за какво става въпрос тук!