Годеницата на Големия Маргин Никита България се оказа порно звезда. 21-годишната пазарджиклийка, чието истинско име е Виктория Радина ще прекрати кариерата си, заради известния си любовник, съобщава skandalno.net.

Красавицата има до момента 4 заснети порно филма и това не й пречи да следва право и да тай надежда за адвокатска кариера. Ако любовта й към Големия Маргин продължи в дълготрайна перспектива, това определено ще им бъде полезно!

Виктория се запознава с Маргина покрай агенция "Визаж", чийто истински собственик е той. Тогава Големият още е женен, но не успява да устои на брюнетката. В настоящия момент двамата вече официално живеят заедно и се радват на любовта си. Еротичната актриса признава, че не се страхува от него и не вярва на всички истории, които чува.

Виктория заминава за Париж на 19 години, за да снима първият си секс филм. За този тип артистични изяви я открива режисьорът Пиер Удман. Успехът застига девойката веднага и тя заснема още три филма. След това се отказва от порно занаята и се завръща в родината, като става модел на "Визаж". В момента тя се е съсредоточила върху студентския си живот и любовта си към гангстера.