Три топ порно актриси от Унгария ще сбъднат мокрите сънища на столичани от 2 до 5 април по време на еротичното изложение ”Eros show”. Дора Месарош, Мая Диаманд, Канди Стронг са се заканили да вдигнат не само градусите в столичната зала ”Универсиада”, но и най-ценното притежание на българския мъж.
Aтрактивната Дора Месарош, която предизвика истински фурор с изпълненията си на миналогодишния фестивал и преди броени дни на еротично парти в ”Най клуб”, е подготвила доста еротични изненади. Русокосата палавница притежава завидните мерки 98-62-92 и голяма колекция от секс играчки. Единственият й порок остава само професията, тъй като не близва и капчица алкохол. ”Много ми хареса България, за това пак съм тук. Всеки, който ще посети изложението, ще остане много доволен”, обещава Месарош.

Нейната колежка Мая Диаманд също ще блесне на сцената с умопомрачителни номера. Екзотичната красавица е носителка на много престижни награди от порно индустрията. ”Още не съм била в България, затова се радвам, че имам тази възможност да опозная тази държава. Ще бъда гост на изложението, където ще представа еротични програми на сцена и ще раздавам автографи на желаещите”, разкри плановете си красавицата. Мъжете могат да впечатлят Мая не само с размера на атрибута си, но и с цветя. Симпатично лице и оформени задни части пък правят впечатление на Канди Стронг. Унгарката идва у нас за първи път. ”Знам, че имате красиво море, но сега се надявам, че ще мога да видя страната ви и да я опозная по-добре. Аз съм голяма ексибиониска и обичам да се показвам пред камери и на сцена”, без свян разказва палавата Канди.
Всеки почитател на еротиката ще може да вземе автограф от звездите и да се снима с тях по време на еротичния фест.  Организаторите са подготвили и куп изненади и намаления на секс играчки. Входът е за лица над 18-годишна възраст, а билетът струва 12 лв.