Изглежда, светската лъвица Парис Хилтън не е особено разстроена от новината, че дядо й, основател на хотелската империя Хилтън, реши да даде по-голямата част от състоянието си (2,3 милиарда долара) за благотворителност, а не на Парис, заради лошото й поведение.

От Нова година насам звездата на домашното секс видео не само не изглежда разстроена, но и не излиза от клубовете.

За да докаже, че не й пука, Парис символично разхвърля банкноти на едно парти в клуб LAX в Лос Анжелес. С черна минирокличка и поела порядъчно количество алкохол, Парис танцува по масите и се целува по устата с момиче от клуба, пише The Daily Mail.

В последно време Хилтън прави големи глупости: тя е била видяна с бившия мъж на Бритни Спиърс Кевин Федерлайн и даже с бащата на детето на Ана Никол Смит Лари Бъркхед.

Именно отвратителното поведение на Парис стана основната причина, поради която дядо й я лиши от наследство.

Но на Парис Хилтън, която трябваше да получи 50 милиона долара, изобщо не й пука за рязкото намаляване на парите й. Тя заработва стотици хиляди долара от реклама и миналата година заяви, че изобщо не разчита на семейството си за пари.

Хилтън отбеляза: “Всичко, което правя, го правя сама. Сама си изкарвам парите и не вземам нищо от семейството си”. Сега Парис ще получи от дядо си едва 2,5 милиона долара.