Изпълнителката на ,,Жените след мен" вече трета поредна година крие името на мъжа до нея. Последната връзка, която тя оповести официално бе с бизнесмена Петко Димитров, който сега е щастлив в прегръдките на красивото лице на ,,Здравей, България" Ели Гигова.

Снощи в ,,Стани богат" певицата се измъкна от въпроса, зададен й от Ники Кънчев, относно това с кой мъж дели леглото си. Преслава каза, че ако кажела името му ще започнат спекулации, ако пък каже, че няма мъж до себе си, хората щели да си кажат, че вече трета година нямала гадже. Все пак изпълнителката намекна, че има някого до себе си, но не каза името му.

Типично за изпълнителките от този жанр е да крият връзките си. Но дали от суеверие Преслава не казва името на приятеля си или пък поради факта, че той може би е обвързан официално с друга... Вероятно злите езици ще дадат отговор на това. Само да припомним, че градските легенди упорито и дълго време носеха клюката че ,,Певицата на годината" е любовница на Коко Динев, както и това, че въртеше връзка с колегата си Константин.