Напоследък Преслава показва все по-тънка талия и стройна фигура. Изпълнителката на ,,Мръсно и полека" се е изфинила до неузнаваемост. При последната си изява във фолк клуб БИАД, наблюдателни неини почитатели забелязаха, че певицата е станала като фиданка.

Малко преди да се качи на сцената от екипа на клуба побързаха да похвалят Преси за хубавата й фигура и я попитаха, на какво се дължи драстичното й отслабване.

Певицата обаче категорично отрече да го коментира: „Диети не пазя, дори на фитнес не ходя! Никога през живота си не съм правела физически  упражнения!"

Преслава сподели, че единственият спорт, с който евентуално би се занимавала са ските. „Коцето ме агитира непрекъснато, но аз все се дърпам, не си падам много по екстремните преживявания."

Колкото и невероятно да звучи другата област, по която чаровната изпълнителка няма особен афинитет е... модата. „Никога не съм била маниачка на тема дрехи, така както е Галена например. Неините тоалети са супер скъпи, тях аз не мога да си позволя. Старая се да се обличам ефектно от уважение към публиката и защото професията ми го изисква. Сама си избирам и купувам сценичните дрехи, често давам идеи на шивачката си. Не разчитам на стилист."

Преслава призна, че преди всичко е практична жена, а не шопинг маниачка: „Влагам най-много средства в музиката, която правя, а в останалите неща като дрехи и разкрасителни процедури - са на заден план за мен. Не съм типичната жена, която е зависима от модата! Моята страст е музиката!"

В тази връзка изпълнителката се похвали, че до края на месеца трябва да е готово и видеото на песента „Мръсно и полека".