В рамките само на една седмица мъжкият баскетболен отбор на Балкан ще изиграе три срещи. Първата е утре в Ботевград от 18.00 ч. срещу Евроинс Черно море в мач от седмия кръг на НБЛ. Във вторник е гостуването на Фени Индъстри за Балканската лига, а другата събота, отново в Ботевград, ще посрещне отбора на "Ямбол".

Изключително сгъстената програма се получи заради промяна в календара на Балканската лига. По програма гостуването на Балкан в Кавадарци тряваше да е в сряда, 1 декември, но е изтеглено ден по-рано заради прякото тв излъчване в Македония.

Днес тимът на Балкан направи две тренировки преди утрешния двубой с младия и набиращ сила отбор на Евроинс Черно море.  Всички са здрави  и утре ще излязат в зала Балкан да зарадват отново своите многобройни привърженици.

В последния си мач "моряците" разгромиха като домакин "Ямбол" с 90-74. Както и известно, в състава му са само българи и всички те са продукт на школата на "Черно море", която безспорно е най-добрата в България в последните години.

Снимка: Цветелин Кръстев