Устатата фолк певица Емануела отново влезе в скандал с колежка. След като се изпокара с Алисия, а после с дебютантките Дебора и Кристиана, сега на дневен ред е... червенокосата Ивена.

Говори се, че Емануела не спирала да сипе обиди по неин адрес и упорито твърдяла, че колежката й е "страхотна бръмчалка, която я е минала цяла София".

Ако се вярва на думите й в момента Ивена е новата приятелка на известния в ъндърграунд средите Жоро Главата - син на покойния бос Стоил Славов. Според клюкари Ивена наистина се среща с Жоро, който всъщност е втори братовчед на Емануела.

Изпълнителката на "Женски номера" умишлено обаче не афиширала връзката си, тъй като Жоро й забранил да коментира отношенията им. Причината била, че неотдавна той се събрал с майката на детето си. От друга страна Главата никак не обичал публичността.

Около Жоро Главата винаги е имало красиви момичета. Най-коментираните му авантюри са с плеймейтката Николета Лозанова и моделът Снежина Вълкова, която напусна подиума преди три години.

Емануела явно не е съгласна с избора на братовчед си.

Преди време Емануела имаше скандал с Алисия, но двете вече са заровили томахавките и са първи приятелки. Последва словесният й двубой с Дебора и Кристиана. По повод конфликта й с двете дебютантки на Ара Мюзик, Емануела заяви, че не иска да бъде замесвана повече в интриги и се чувства много обидена от ситуацията.

„Крум и неговите истории не ме вълнуват също, разберете! Правят си реклама на мой гръб. Къде са тръгнали да се занимават със звездата на фирмата?", хвърля огън и жупел изпълнителката на „Големите рога" в интервю.

Певицата твърди, че едва след като двете момичета я обвинили в злословене, за пръв път разбрала, че те съществуват. Да не повярва човек, но се оказва, че Емануела е доста запозната с колежките си и следи интервютата им! Наскоро прочела, че Кристиана иска да прилича на Алисия, а Дебора - на самата Емануела.

„Нищо чудно сега и Алисия да забъркат в скандал", смее се брюнетката. За финал изпълнителката изобщо не си спести клюките по адрес на фолк дебютантките: „Дебора си е намерила един дърт и богат спонсор. И наляво и надясно обяснявала как ще ме измести от компанията...".