Фолк певицата не била гадже с Жоро Главата, а с богаташ с руско име. Това разкри самата Ивена в интервю. "Ако трябва да съм откровена, на този пич нито главата, нито която и да било друга част на тялото му съм виждала, за да сме имали някакви отношения. Изобщо не познавам този човек", заяви изпълнителката на "Ара мюзик". Според нея слухът е тръгнал от нейни анти фенове, вероятно визирайки колежката си Емануела, която първа разду клюката, твърдейки че е вярно, защото Жоро й е братовчед.

Ивена заяви, че в момента има мъж до себе си и всъщност това е гаджето й, с което се разделили и събрали отново. "Скъсахме заради това, че повече обръщам внимание на кариерата си, отколкото на него, но вече изгладихме търканията между нас", обяснява фолкаджийката.

Тя отказва да назове името му, казва само, че не е руснак както се говорило, но пък името му било такова. "Да, бизнесмен е както гаджетата на повечето ми колежки", отбелязва изпълнителката пред в. "Торнадо". Двамата са заедно от 6 месеца и смята, че както всяка друга двойка е в реда на нещата да имат скандали по между си. "Приятелят ми е много добър, като характер, изобщо не е агресивен", тушира слуховете, че любимия й я поступва от време на време.