Николета Лозанова вдигна щуро парти за 23-тия си рожден ден в софийския клуб Night Flight. На купона бяха забелязани нейни близки приятели и най-важният човек до сърцето й - Валери Божинов.

Футболистът прелетя разстоянието Парма - София, само за да е с Ники на празника. След като аферата им вече стана публична, те не спряха да показват на всички колко са влюбени. Двамата се натискаха почти през цялата вечер, привличайки погледите към себе си.

Колоритната Андрея изпълни специален поздрав за рожденичката. Тя празнуваше имен ден и се постара да повиши градуса на настроението в клуба, където имаше още трима рожденици.

Епицентърът на купона разбира се беше на масата на Лозанова.

Лияна също поздрави приятелката си с актуалните си парчета „Лошите момичета" и „Да я науча". Фолкзвездата пожела на влюбената двойка да не обръща внимание на завистта и да продължават напред с усмивка. Както и да си имат, не едно, а няколко деца.

В разгара на купона, рожденичката бе сюрпризирана с торта с нейния лик, а от сцената Андреа изпълни акапелно ( и то вярно!) „Happy birthday".

Валери изненада своята половинка с уникален часовник Cartier, инкрустиран с диаманти.

Според поверието обаче часовник не се подарява на любима, защото е предвестник на раздяла. Със сигурност Валери не е суеверен, но за всеки случай му стискаме палци да не урочаса връзката си.