Хонорарите на оборотните изпълнители скачат двойно, а това като магнит привлича всички бизнесмени, които са готови за купон, на който да ги забавлява някоя знаменитост.

Оказва се, че според класация на в. Монитор, първото място по най-големи хонорари държи обикнатият екранен тандем Димитър Рачков и Мария Игнатова. Те са сред най-желаните водещи на партита в страната.

Учудващо втората позиция в класацията не отива при никой от семейството на Пайнер. Най-оборотната звезда за празниците в бранша на палавите ритми се казва Алисия. Мелодрамите около нея развълнуваха хората и това и донесе водещи позиции на музикалната сцена. Сякаш на всички им се искаше да видят, че "богатите също плачат".

На следващата позиция се нарежда Миро, който опроверга слуховете за депресията си и от известно време насам не спира да работи.  „Хора, аз се счупвам от бачкане, каква депресия? Нямам свободна минута, за да си позволя такъв лукс... Имам чувството, че ожених цяла София", споделя гласовитият блондин, искрено учуден от офертите на влюбени да детронира Менделсон в плейлистата на купона им.

Сериалът „Стъклен дом" направи от бившата моделка Яна Маринова актуална актриса и секссимвол, зад чиито форми стоят маратони по киокушин, бокс и салса. След като дори и американският посланик предпочита компанията й, естествено, че няма да я пропуснеш като ВИП гост, нали.

За подобна "декорация" сред най-вървежните се оказва Златка Димитрова. Бившата плеймейтка е атракция на всяко светско събитие.