Краля на поп фолка за пореден път показа, че освен страхотен глас притежава и уникален талант да провокира. Свидетели на новите му сценични изненади станаха гостите на Night Flight. Азис излезе на сцената с огнено червена коса, подобна на една от прическите на Риана. В перуката си Азис беше вплел корона. Още по-вълнуващ обаче се оказа розовия му сутиен, който на няколко пъти демонстративно бе свален.

И както се очакваше, участието му провокира с доста разкрепостено поведение, за което допринесоха и момичетата от балет Нова. Сексапилните танцьорки кършеха еротично тела около певеца и вдигнаха допълнително адреналина в заведението. Азис и момичетата дори слязоха от сцената и се смесиха с гостите. Някои от присъстващите в заведението имаха честта (или нещастието) да разберат какво означава „ситуация тяло в тяло".

Сред гостите бяха две представителки на "Мис България" - Ивайла Бакалова и Наталия Гуркова. Последната току-що беше кацнала от ЮАР. Двете красавици се забавляваха в отделни компании, но пък аплодираха с ентусиазъм изявите на своя приятел Азис.