Певицата Веси Попова, която преди дни претърпя инцидент на автомагистрала "Тракия" крие връзката си с топмодела Сашо Беседин. Lifestyle.bg разбра, че двамата от година и половина споделят една квартира, но умишлено крият любовта си.

Весела и Беседин искат да си спестят злобни коментари и завистливи погледи и предпочитат да запазят в тайна връзката си. Отношенията им обаче са сериозни и нищо чудно скоро да преминат на по-високо ниво - брак, деца и там, каквото следва.

Беседин бил първият, на когото Веси се обадила онзи ден, когато катастрофира с колата си на път към родния Пловдив. Заради снежното време Веси изпуснала волана и се ударила два пъти в мантинелата. Певицата обаче не съобщила за инцидента в КАТ, а звъннала първо на Сашо, за да дойде да я прибере.

Двамата са толкова внимателни за връзката си, че дори избягват да се появяват заедно на светски събития. Докато Беседин се отдава предимно на бизнеса си - той е собственик на първия караоке клуб в България, Веси купонясва по светски партита. Последната й поява беше в софийския Bedroom. Там красавицата направи впечатление и заради новата си придобивка - пиърсинг на езика.