Близо 200 социалисти и симпатизанти от Етрополе, Ботевград и Правец се събраха снощи на съвместно коледно тържество в ресторант „Етрополе” /”Еверест”/.
Тържеството уважиха народният представител от Коалиция за България Драгомир Стойнев – председател на Комисията по труда и социалната политика, Цанко Маринов - заместник-председател на Областния съвет на БСП, членове на Областния съвет, д-р Веселка Златева – председател на Общинския съвет на БСП в Ботевград, Миглена Димитрова – председател на Общинския съвет на БСП в Правец.
Интересно изказване направи Драгомир Стойнев, който очерта състоянието на политиката, която води партията, икономическото и социално състояние на страната ни и задачите, които предстоят пред социалистите за предстоящите избори.
„Днес изкачихме „Еверест”, предстои ни изкачването на следващия по важност изборен връх, а в последствие и други такива в по-нататъшния път на партията и на страната ни” – каза той.
Почти целият  фолклорен ансамбъл „Балканска младост”, с ръководител Калинка Пушкарова, се представиха с много от танците си и с богата палитра от багри на характерните за Етрополския край носии.
Тържествената вечер продължи до късно през нощта.